Skocz do zawartości

problem z cod mw3

cod mw 3 lobby

9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gledzia

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 42 postów
  • » Aktualnie gram w:

Napisano 05 luty 2012 - 11:14

Dobra ; p

Pisze dopiero wstalem, wiec wczoraj kupilem coda mw 3 i tak z dedykami mnie laczy a z loby nie ch*** raz mnie polaczylo gre czasami mi hosta wywala w coopie tak sie nie dzieje gram normalnie ;p

Mam router jak sie nie myle z tp linka internet 2 mb radiowy w battlefield 3 na kazdy server mnie wp***** sr ze tak pisze, ale nie wiem co robic lepiej mi sie gra w lobby ; (

Pomocy Gledzia ; ]
Siemka ; *

Kiedy zdobywasz pieniądze, zdobywasz władzę, kiedy zdobywasz władzę, wtedy pojawiają się laski ;*

#2 Maniek

Owned!

• Użytkownicy
  • 2261 postów
  • » Aktualnie gram w:
  • » Czekam na:

Napisano 05 luty 2012 - 11:27

Cholera nie mogę nic zrozumieć z Twojego postu .... Tyle co skumałem to że masz jakiś problem z MW3 i tylko tyle, napisz bardziej składnie
Dołączona grafika

#3 Gledzia

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 42 postów
  • » Aktualnie gram w:

Napisano 05 luty 2012 - 12:03

dobra no wiec, nie wiem czy to problem z pingiem ale napewno z dedykami mnie laczy normalnie, ale najczesciej z tego co wychodzi to teleporty po mapie, a chodzi mi tu o lobby musze czekac z 5 min jak mnie moze z kims polaczy ale wywali hosta inie wbije. Mam poczekasz jak te mrozy mina, bo tu chyba cos z pingiem jest w mw2 tego nie mialem a w BO zryte porty i nie pogralem; ( jak radzicie router mam to moze porty blokowac jak w Bo, ale moge grac coopa jak ktos hostuje gre wczoraj tak gralem jak myslicie ?
Siemka ; *

Kiedy zdobywasz pieniądze, zdobywasz władzę, kiedy zdobywasz władzę, wtedy pojawiają się laski ;*

#4 Saijn Oun

Znawca

• Użytkownicy
  • 488 postów
  • : HABABABA ZJEM KEBABA :D
  • Tlen:CH3OH + O2 (close enough)
  • » Aktualnie gram w:
  • » Czekam na:

Napisano 05 luty 2012 - 13:18

Co do hostów to sprawdź czy masz Nat otwarty (jeśli ten syf dalej funkcjonuje), w razie ewentualnościmożesz poprzestawiać porty ale wątpię czy by to coś dało (jednak niewykluczone ,że pomoże). Przeczekanie mrozów to też nie głupi pomysł, u mnie tak było ale po 4 dniach naprawili temat i było gites. Hmm do głowy mi jeszcze przychodzi reset routera ;) . A i jeszcze jedno, mój kolega miał mniej więcej podobny problem (tyle ,że w innej grze) i problemem był antywirus.

P0zdro

Użytkownik Saijn Oun edytował ten post 05 luty 2012 - 13:19

>Niewierze w OP<

(Shen zabił z ulti)

#5 Gledzia

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 42 postów
  • » Aktualnie gram w:

Napisano 05 luty 2012 - 15:16

no wiec ; p

wbija mi po pare min czekania od 1-6 na serva ale wywala mnie pewnie za ping bo latam po tej mapie ;d

no wiec zostaje mi panowie przeczekac ***** zime i grac w singla i grac z kumplem w sieci jak robi hosta w multi i tak tez tam wywali raz na jakis czas ; p
Siemka ; *

#6 zelk0wy

Redaktor

• Redakcja
  • 847 postów
  • » Aktualnie gram w:
  • » Czekam na:

Napisano 05 luty 2012 - 15:26

Najprawdopodobniej masz ten sm problem co ja. Generalnie mi w oglóle nie chce się połączyć z usługami online i tyle. Mogę sobie i godzinę czekać na połączenie i pipkę z tego mam. To taki zajebisty błąd gry, u mnie się zaczął pojawiać przy którymśtam patchu.

Jeśli masz radiówkę możesz spróbowac tego:

http://youtu.be/caAuH6kYvS4
Im'ma firin' mah lazor!

Dołączona grafika

Dołączona grafika

"There is a progression to all things. Lives, encounters, histories, each trailing their own nameless residue, each
burrowing into a black, black future, groping for the facts that conjure purpose out of the cruelties of mere coincidence."

#7 Gledzia

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 42 postów
  • » Aktualnie gram w:

Napisano 05 luty 2012 - 16:41

porty odblokowa, ale tez jak cos w BO chce zagrac wywala mnie z kazdego serva, ale tu to porty zablokowane sam je odblokowac czy poprosic operatora zeby mi to zrobil ?
Siemka ; *

#8 Gledzia

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 42 postów
  • » Aktualnie gram w:

Napisano 05 luty 2012 - 18:58

ej to co ja moge najlepiej zrobic ?
Siemka ; *

#9 Saijn Oun

Znawca

• Użytkownicy
  • 488 postów
  • : HABABABA ZJEM KEBABA :D
  • Tlen:CH3OH + O2 (close enough)
  • » Aktualnie gram w:
  • » Czekam na:

Napisano 05 luty 2012 - 23:10

MAM! Własnie mi się przypomniało ,że MW3 nie lubi jak jednocześnie masz włączony Xifre i Steam (który przecie musi być). Nie wiem czy takowego używasz ale wiem ,że to pomaga. Głownie z efektem czarnego ekranu ale z lagami pewnie ciut też pomoże. Tak więc sprawdź czy jakiś program tego pokroju masz odpalony w trakcie gry.

Użytkownik Saijn Oun edytował ten post 05 luty 2012 - 23:11

>Niewierze w OP<

(Shen zabił z ulti)

#10 Gledzia

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 42 postów
  • » Aktualnie gram w:

Napisano 05 luty 2012 - 23:55

mam jeszcze origina ale off porty musze odblokowac i do black opsa moze mi ktos wytl jak odblokowac i jakie ?

Z góry bardzo dziękujee ; *
Siemka ; *