Skocz do zawartości

GraszPlay: Syndicate Co-Op

13 odpowiedzi w tym temacie

#1 grasz24.pl

Redakcja

• Redakcja
  • 11254 postów

Napisano 02 luty 2012 - 23:36

Komentowany artykuł: GraszPlay: Syndicate Co-Op

#2 Maniek

Owned!

• Użytkownicy
  • 2261 postów
  • » Aktualnie gram w:
  • » Czekam na:

Napisano 03 luty 2012 - 00:36

Trochę dziwek z wideo nie za bardzo zsynchronizowany :P
NeoXs coś często padałeś :P A i ten tekst mnie rozwalił

Cytat

dwa razy dostał headshot'a w łeb

To można dostać nie w łeb :D ? Sam kilka razy ten tekst użyłem zaraz potem pomyślałem co ja powiedziałem :D

Użytkownik Maniek edytował ten post 03 luty 2012 - 00:39

Dołączona grafika

#3 zelk0wy

Redaktor

• Redakcja
  • 847 postów
  • » Aktualnie gram w:
  • » Czekam na:

Napisano 03 luty 2012 - 00:55

Całkiem całkiem to wygląda, w kooperacji może być fajne, ale kupię pewnie dopiero jak stanieje. ^^

Swoją drogą ta animacja skręcania karku jest tragiczna. :P
Im'ma firin' mah lazor!

Dołączona grafika

Dołączona grafika

"There is a progression to all things. Lives, encounters, histories, each trailing their own nameless residue, each
burrowing into a black, black future, groping for the facts that conjure purpose out of the cruelties of mere coincidence."

#4 milczacy

Zawodowiec

• Użytkownicy
  • 656 postów
  • : Millczacy
  • » Aktualnie gram w:
  • » Czekam na:

Napisano 03 luty 2012 - 12:45

Całkiem fajnie, więcej tego typu materiałów proszę. Jedyne ale: "kamerzysta" powinien być też głosem, inaczej dziwnie się to ogląda.

Użytkownik milczacy edytował ten post 03 luty 2012 - 12:45

#5 C_Boy

Redaktor

• Redakcja
  • 41 postów

Napisano 03 luty 2012 - 13:13

Nie przypominam sobie, aby akcja była kręcona z mojej perspektywy, a coati przecież się udzielał, wiec nie wiem o co chodzi :P

#6 milczacy

Zawodowiec

• Użytkownicy
  • 656 postów
  • » Aktualnie gram w:
  • » Czekam na:

Napisano 03 luty 2012 - 14:56

Widzieliśmy to co Coati a głównym głosem i narratorem był NeoXs. Pomijam synchronizację dźwięku z obrazem bo faktycznie Youtube potrafi czasami namieszać.

#7 lukaszchelsea

Wędrowiec

• Użytkownicy
  • 71 postów

Napisano 03 luty 2012 - 15:00

Tak jak myślaem FPS i nic za dużo wiecej, ale w grafice to myślałem, ze bedzie bardzo dobra a tu sie mówi coś około średniej, ależ zobaczymy.

#8 neoXs

Redaktor naczelny

• Zarząd
  • 13930 postów
  • : neoXs_
  • » Aktualnie gram w:
  • » Czekam na:

Napisano 03 luty 2012 - 15:24

Wyświetl postUżytkownik milczacy dnia 03 luty 2012 - 14:56 napisał

Widzieliśmy to co Coati a głównym głosem i narratorem był NeoXs. Pomijam synchronizację dźwięku z obrazem bo faktycznie Youtube potrafi czasami namieszać.

No to trzeba będzie podjechać do Ustronia i odwiedzić Coatiego i C-Boya :D A co do synchronizacji, to niestety u mnie na dysku jest ok a YT rozwalił system :o Cholera wie czemu : (
"Lies run sprints, but the truth runs marathons." - Michael Jackson

#9 CoATI

Redaktor

• Redakcja
  • 2333 postów
  • : CoatiXan
  • Tlen:coati
  • » Aktualnie gram w:
  • » Czekam na:

Napisano 03 luty 2012 - 15:34

u mnie (goladajac na YT) wszystko jest ok... ale rozumiem, ze problem istnieje ;/

#10 milczacy

Zawodowiec

• Użytkownicy
  • 656 postów
  • » Aktualnie gram w:
  • » Czekam na:

Napisano 03 luty 2012 - 16:29

NeoXs zawsze możesz oddać główny głos "kamerzyście" i będzie się to o wiele lepiej oglądał ;)

#11 CoATI

Redaktor

• Redakcja
  • 2333 postów
  • » Aktualnie gram w:
  • » Czekam na:

Napisano 03 luty 2012 - 17:12

tylko kamerzysta nie ma daru ładnego i składnego mówienia do mikrofonu :< na przyszłosc postaram sie poprawić...

#12 Basza

Redaktor

• Redakcja
  • 242 postów
  • : BaszaPL
  • : BaszaPL

Napisano 03 luty 2012 - 17:24

Wyświetl postUżytkownik Maniek dnia 03 luty 2012 - 00:36 napisał

Trochę dziwek z wideo (...)

Dobrze że mnie wśród nich nie było :P

A co do samej gierki - neoXs troszku chłodno się na jej temat wypowiadał (chyba za mało w nią grał ;) ), ale tak naprawdę w kooperacji gra się zaskakująco dobrze, tylko trzeba się nauczyć grać (przede wszystkim zespołowo). Tą jedną, krótką mapkę przeszedłem już chyba z 6 razy i wciąż nie mam dość, a to o czymś świadczy. Więc być może grafa rozmazana (jak w większości FPSów na PS3), ale gierka baaardzo miodna, nietypowa, a gameplay urozmaicony (chipy, hackowanie, korzystanie z umiejętności, walka z naprawdę wieloma typami przeciwników na różne sposoby). A patrząc na filmiki, singiel też powinien być taki, więc jeśli gra nie okaże się bardzo dobrą produkcją, to byłbym zdziwiony.

No chyba że jej starczy na 4 godzinki, to wtedy się wku...ę :P
Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza...

Dołączona grafika

#13 Zaix92

Profesjonalista

• Użytkownicy
  • 840 postów
  • : Zaix92
  • » Aktualnie gram w:
  • » Czekam na:

Napisano 03 luty 2012 - 22:44

Dzisiaj demko sprawdziłem i trzeba przyznać, że gierka wciąga. Może i nie jest jest jakaś rewolucyjna, ale naprawdę gra się bardzo przyjemnie. Pod względem grafiki na X360 Syndicate prezentuje się w miarę nieźle. Oprawa nie jest może jakaś bardzo ładna, ale też nie ma tragedii. No i co mnie bardzo ucieszyło gra jest dosyć wymagająca, a jeszcze jakiś czas temu spodziewałem się, że będzie to kolejny samograj. Muszę przyznać, że chociaż w planach zakupu tej produkcji nie miałem, to po zagraniu w demko zmieniłem zdanie i z chęcią bym pełną wersję przetestował. Jeżeli jeszcze po premierze nie okaże się, że Syndicate da się przejść w 4-5 godzin to chyba się na zakup zdecyduję.

Użytkownik Zaix92 edytował ten post 03 luty 2012 - 22:45

Dołączona grafika

#14 CoATI

Redaktor

• Redakcja
  • 2333 postów
  • » Aktualnie gram w:
  • » Czekam na:

Napisano 03 luty 2012 - 23:31

no 4-5h to pewnie w coopie bedzie :) albo szyciej patrzac, po tym, do jakiej wprawy w tym jednym lvl doszlismy :)