Komentowany artykuł: Zapowiedź - Kingdoms of Amalur: Reckoning
Zapowiedź - Kingdoms of Amalur: Reckoning
Rozpoczęty przez grasz24.pl, 24 sty 2012 13:44
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 styczeń 2012 - 13:44
Napisano 24 styczeń 2012 - 14:26
Przyznam szczerze, że zaciekawiła mnie ta produkcja. Co prawda nie na tyle, żeby zamówić pre-order, ale z pewnością bedę śledził jakie oceny otrzyma, i jakie będą opinie graczy na jej temat. W końcu dobrych gier RPG nigdy za wiele.
Osobna sprawa to zachowanie EA odnośnie wersji językowej. Dziwi mnie brak chociażby napisów w tak rozbudowanej produkcji RPG, przy jednoczesnym dubbingowaniu shooterów jak Battlefield 3 czy Crysis 2 w których przeważnie wystarcza minimalna znajomość języka angielskiego. No, ale widać wydawca uznał, że i Syndycate i KoA sprzedadzą się w Polsce słabo i nie opłaca się robić spolszczenia. Tylko szkoda, że potem część wydawców zaczynają narzekać, że gracze w PL wolą sprowadzać gry z zagranicy, które często można nabyć taniej, niż kupować u naszych wydawców.
Osobna sprawa to zachowanie EA odnośnie wersji językowej. Dziwi mnie brak chociażby napisów w tak rozbudowanej produkcji RPG, przy jednoczesnym dubbingowaniu shooterów jak Battlefield 3 czy Crysis 2 w których przeważnie wystarcza minimalna znajomość języka angielskiego. No, ale widać wydawca uznał, że i Syndycate i KoA sprzedadzą się w Polsce słabo i nie opłaca się robić spolszczenia. Tylko szkoda, że potem część wydawców zaczynają narzekać, że gracze w PL wolą sprowadzać gry z zagranicy, które często można nabyć taniej, niż kupować u naszych wydawców.
Użytkownik Zaix92 edytował ten post 24 styczeń 2012 - 14:29
Napisano 24 styczeń 2012 - 16:27
Ja osobiście pokusiłem się na pre-order, po zwiedzaniu świata przez 45 minut, gra przekonała mnie do siebie. Mam tylko nadzieję, że 10.02.2012 nie rozczaruje się.
Napisano 24 styczeń 2012 - 18:18
Hyyy może być to całkiem udany tytuł
,ale czekajmy końca
.
Napisano 26 styczeń 2012 - 21:10
Dobra narobiono mi smaku na tą gre więc przynajmniej sprawdze to demo.
Link do mojego bloga o zarabianiu w internecie http://larczbuxy.blogx.pl/
Napisano 05 luty 2012 - 13:41
Grałem w demo, na początku tylko z względu na dodatki do ME3. Ale po dłuższej grze to gra mnie wciągnęła, i jest na mojej liście tytułów 2012 roku zaraz po ME3.
Mogę rzecz, że to jest taka wersja bajkowa Dragon Age, ale bardzo udana jak dla mnie...
Swoją drogą... Skoro EA jest patronem gry, to dlaczego na steamie jest oferta kupna, skoro EA i Valve się pozjadali ?
Mogę rzecz, że to jest taka wersja bajkowa Dragon Age, ale bardzo udana jak dla mnie...
Swoją drogą... Skoro EA jest patronem gry, to dlaczego na steamie jest oferta kupna, skoro EA i Valve się pozjadali ?
Napisano 05 luty 2012 - 13:54
Użytkownik kerlik dnia 05 luty 2012 - 13:46 napisał
Może jeszcze przed Origin podpisali jakieś umowy.
To by wcale głupie nie było. Ale tak czy siak, po zagraniu w demo stwierdzam że to dość ciekawy tytuł. Pomijając fakt że najwięcej radości z dema mam po walce z trollem. Szkoda że nie będzie polskiej wersji językowej, tylko w angielskiej będzie. :/