Gothic Multiplayer
Rozpoczęty przez coristol, 10 sie 2011 16:48
10 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 sierpień 2011 - 16:48
Gothic multiplayer gra ktura wciaga. ludzie mogą myśleć że to BÓG NA BÓGU ci grali 5 min racja dużo bóguw ale nie zwracajcie uwagi na bógi czy bógi są warte zapoznańia przyjaciuł raczej nie . Sam kiedyś byłem zastępcą przywódcy klanu kture są w GMP obecnie jestem w ZBP Zakon Braci Pustyni znajdziecie mnie pod nickiem coristol tylko nie plagiatujcie macie link do gry i pozdrawiam
http://www.gothic-multiplayer.pl/
http://www.gothic-multiplayer.pl/
Napisano 10 sierpień 2011 - 18:11
Jakże łatwo być ateistą, gdy wszystko w życiu idzie po naszej myśli...
Napisano 10 sierpień 2011 - 18:13
Że niby Bóg na Bogu? No to musi być ostry 'Armagjedon'. :]
A tak serio - Gothic fajna gra, co prawda sam się nie znam, ale ilość pozytywnych ocen robi swoje. Tylko błagam - poczytaj trochę: www.sjp.pl. Naprawdę się przyda.
Edit: O, Wolf mnie wyprzedził
A tak serio - Gothic fajna gra, co prawda sam się nie znam, ale ilość pozytywnych ocen robi swoje. Tylko błagam - poczytaj trochę: www.sjp.pl. Naprawdę się przyda.
Edit: O, Wolf mnie wyprzedził
Im'ma firin' mah lazor!

"There is a progression to all things. Lives, encounters, histories, each trailing their own nameless residue, each
burrowing into a black, black future, groping for the facts that conjure purpose out of the cruelties of mere coincidence."
"There is a progression to all things. Lives, encounters, histories, each trailing their own nameless residue, each
burrowing into a black, black future, groping for the facts that conjure purpose out of the cruelties of mere coincidence."
Napisano 10 sierpień 2011 - 18:42
Moja ortografia słaba jest pszepraszam
Napisano 10 sierpień 2011 - 20:42
ja mam 13 lat i na następny raz do tłumacza wrzuce
Napisano 09 styczeń 2012 - 18:21
Musze pograć w tego Gothica MP . Wydaje się fajny
.
Napisano 06 luty 2012 - 00:56
Pomijając fakt, że GMP jest tworzone na silniku Gothica. To ja bym tego nie nazwał MMORPG. (Jeszcze) Bo póki co jeśli dobrze pamiętam, opcje GMP ograniczają się tylko do walk na arenach, ale podobno są plany by pokierować tym dalej. Roleplay serwer ? Czemu by nie, bo w Polsce właśnie w GTA San Andreas, roleplayowe serwery są popularne.
Pomijam tutaj jeden drobny szczegół który mnie mierzi a mianowicie... Patronat Gothic Site, kolejny fanowski serwis o Gothicu, gdzie jest wylęgarnia trollingu, jak wszędzie indziej poczynając od GSite, kończąc na TheModders.
Pomijam tutaj jeden drobny szczegół który mnie mierzi a mianowicie... Patronat Gothic Site, kolejny fanowski serwis o Gothicu, gdzie jest wylęgarnia trollingu, jak wszędzie indziej poczynając od GSite, kończąc na TheModders.
Napisano 06 luty 2012 - 01:48
Ciekami mnie czy inne, naprawdę świetnie zapowiadające się mody, ujrzą światło dzienne, jakoś cicho na scenie gothic'a jest już od dłuższego czasu... :/
Jakże łatwo być ateistą, gdy wszystko w życiu idzie po naszej myśli...
Napisano 06 luty 2012 - 11:39
Nawet bardzo cicho. Jedynie teraz o Risen 2 się mówi. O modach to cicho sza, ale powstają 2-3 większe modyfikacje. tylko na razie o nich cicho.
Napisano 06 luty 2012 - 13:09
Jeśli chodzi o mody.
To tylko Złote Wrota i Dzieje Khorinis są aktywne, bo zawieszono prace nad Czasem Zapłaty. *(Lul whot ?)
Ale to nie temat do tego, zrobię później oddzielny.
To tylko Złote Wrota i Dzieje Khorinis są aktywne, bo zawieszono prace nad Czasem Zapłaty. *(Lul whot ?)
Ale to nie temat do tego, zrobię później oddzielny.